Produk

  • Colorful fluorocarbon aluminum plastic plate

    Plat plastik aluminium fluorokarbon warna-warni

    Lampu panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (bunglon) asale saka bentuk alami lan alus sing dicampur. Jeneng kasebut amarga warna sing bisa diganti. Lumahing produk bisa nyedhiyakake macem-macem efek pearlescent sing apik lan warna kanthi owah-owahan sumber cahya lan sudut pandang. Cocog banget kanggo dekorasi ruangan lan ruangan, rantai komersial, iklan pameran, toko 4S mobil lan dekorasi lan tampilan liyane ing papan umum.
  • Nano self cleaning aluminum plastic plate

    Nano ngresiki piring plastik aluminium

    Kanthi basis kinerja bathi panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, teknologi lapisan nano teknologi tinggi digunakake kanggo ngoptimalake indeks kinerja kayata polusi lan reresik awake dhewe. Cocog kanggo dekorasi tembok tirai kanthi syarat sing apik kanggo ngresiki permukaan papan lan bisa suwe-suwe tetep indah.

  • Fireproof aluminum plastic plate

    Piring plastik aluminium sing tahan api

    Plat plastik aluminium tahan api minangka jinis bahan tahan api kelas tinggi kanggo dekorasi tembok. Iki minangka jinis bahan komposit plastik logam anyar, sing kasusun saka piring aluminium sing dilapisi lan bahan inti plastik polietilen modifikasi tahan api khusus kanthi meksa panas karo film perekat polimer (utawa adhesif panas). Amarga penampilan sing apik, mode sing apik, perlindungan geni lan perlindungan lingkungan, konstruksi sing trep lan kaluwihan liyane, dianggep bahan dekoratif bermutu tinggi anyar kanggo dekorasi tembok tirai modern duwe masa depan sing cerah.
  • Art facing aluminum plastic plate

    Art madhep piring plastik aluminium

    Panel plastik-plastik sing adhep seni duwe ciri bobot entheng, plastisitas sing kuat, keragaman warna, sifat fisik sing luar biasa, tahan cuaca, perawatan gampang, lan liya-liyane. Kinerja permukaan papan sing apik lan pilihan warna sing mewah bisa nyengkuyung kebutuhan kreatif para desainer kanthi maksimal, supaya bisa ngetrapake ide sing apik dhewe kanthi cara sing paling apik.
  • Antibacterial and antistatic aluminum plastic plate

    Plat plastik aluminium anti-bakteri lan antistatik

    Plat plastik aluminium anti-bakteri lan antistatik kalebu piring plastik aluminium khusus. Lapisan anti-statis ing permukaan nggabungake kaendahan, perlindungan antibakteri lan lingkungan, sing kanthi efektif bisa nyegah bledug, rereget lan antibakteri, lan ngatasi macem-macem masalah sing disebabake listrik listrik statis. Cocog kanggo bahan dekorasi panelitian ilmiah lan unit produksi kayata obat, elektronik, panganan lan kosmetik.
  • Hyperbolic aluminum veneer

    Veneer aluminium hiperbola

    Veneer aluminium hiperbola duwe efek tampilan sing apik, bisa nggawe bangunan khusus, lan bisa dirancang lan diproses miturut macem-macem syarat pelanggan kanggo memenuhi persyaratan konstruksi khusus saka partai konstruksi. Veneer aluminium lengkungan dobel nggunakake struktur internal anti banyu lan panyegelan, supaya bisa njamin kinerja anti banyu sing apik banget. Sampeyan uga bisa digunakake ing permukaan veneer aluminium hiperbola Semprotake macem-macem warna cat kanggo nambah efek visual. Produksi veneer aluminium hiperbola luwih angel, lan syarat akurasi mesin lan persyaratan operasi para pekerja teknis cukup dhuwur, mula veneer aluminium hiperbola nduweni konten teknis sing kuat.
  • 4D imitation wood grain aluminum veneer

    Veneer aluminium gandum kayu tiruan 4D

    Veneer aluminium gandum kayu tiruan 4D digawe saka piring aluminium paduan kekuatan tinggi, dilapisi bahan dekoratif pola internasional sing maju. Pola kasebut kelas dhuwur lan apik banget, warna lan tekstur kasebut nyata, pola kasebut tetep lan tahan aus, lan ora ngemot pelepasan gas formaldehida, ora beracun lan mbebayani, mula sampeyan ora prelu kuwatir. ambune ambune lan awak disebabake cat lan lem sawise dekorasi. Iki minangka pilihan pertama kanggo dekorasi bangunan kelas dhuwur.
  • Aluminum-plastic Composite Panel

    Panel Komposit Aluminium-plastik

    Panel Komposit Aluminium cendhak minangka ACP. Sawijining permukaan digawe saka lembaran aluminium sing lumahing diproses lan dipanggang dilapisi cat. Jinis bahan anyar kanthi nggabungake lembaran aluminium kanthi inti polietilen sawise proses teknis seri. Amarga ACP dikomposisi dening rong macem materi (logam lan non-logam), tetep dadi ciri khas utama (aluminium logam lan poliethelin non-logam) lan ngatasi kekurangan bahan asli, mula entuk performa material sing apik banget, kayata dekorasi mewah lan endah, warna-warni; uv-proof, teyeng-bukti, dampak-bukti, tahan geni, tahan lembab, tahan swara, tahan panas,
    erthquake-proof; entheng lan gampang diolah, gampang dikirim lan gampang dipasang. Pagelaran kasebut ndadekake ACP dadi masa depan panggunaan sing apik.
  • Aluminum Sheet Product

    Produk Lembar Aluminium

    Werna sing akeh bisa memenuhi persyaratan warna modern kanggo bangunan. Kanthi nutupi PVDF, warna kasebut stabil tanpa luntur,. Kemampuan anti-Uv sing apik lan anti-tuwa nggawe kerusakan jangka panjang saka uv, Angin, udan asam lan gas sampah . Kajaba iku, lapisan PVDF angel ditrapake kanggo kontaminasi, saengga bisa tetep resik nganti suwe lan gampang dijaga. Bobot awake dhewe, kekuatan dhuwur, kemampuan anti-windpressure sing dhuwur. Kanthi struktur instalasi sing gampang lan bisa dirancang kanggo macem-macem bentuk kayata sudhut mlengkung, multi-lipat. Efek dekorasi apik banget.
  • Perforated aluminum veneer

    Veneer aluminium berlubang

    Veneer aluminium berlubang minangka produk olahan aluminium veneer. Mesin doyo kontrol numerik otomatis sing diimpor saka Jerman bisa kanthi gampang nyadari pangolahan macem-macem bentuk bolongan komplek veneer aluminium, memenuhi persyaratan pelanggan kanggo macem-macem bentuk bolongan, diameter bolongan sing ora teratur lan bolongan pangowahan bertahap saka veneer aluminium, ing wektu sing padha, njamin akurasi pamrosesan doyo, memenuhi standar desain arsitektur sing paling dhuwur, lan kanthi lengkap ngandhakake ide desain arsitektur sing inovatif.
  • Aluminum Corrugated Composite Panel

    Panel Komposit Bergelombang Aluminium

    Panel Komposit bergelombang Aluminium uga diarani panel komposit bergelombang aluminium, nggunakake bahan paduan aluminium AL3003H16-H18, kanthi ketebalan aluminium rai 0.4-1. Omm, ketebalan aluminium ngisor 0.25-0.5mm, ketebalan inti 0.15-0.3mm. Diproduksi kanthi maju peralatan produksi otomatis miturut manajemen ERPsystem. Wangun gelombang banyu digawe kanthi adhem kanthi tliti produksi sing padha, nggunakake resin struktur ganda thermosetting kanggo nutupi aluminium dhasar lan ngisor kanthi bentuk busur, nambah kekuwatan perekat, duwe panel logam adhesi sing apik banget. priksa manawa kemampuan perekat stabil lan nuduhake urip sing padha karo bangunan.