Profil Grup

工厂大门图

Profil Grup

China-Jixiang Group duwe Jixiang Group minangka perusahaan induk, Shanghai Jixiang Aluminium Plastics Co., Ltd., Shanghai Jixiang Industry co., Ltd.Jixiang Aluminium Industry (Changxing) Co.Ltd. Lan liya-liyane minangka anak perusahaan sing diduweni kabeh. Enem iki perusahaan sing dununge ing taman industri tingkat tinggi songong Shanghai lan zhejiang changxing. Total area luwih saka 120.000 meter persegi, area konstruksi luwih saka 100.000 meter persegi, yaiku klompok perusahaan lintas-industri regional, total modal terdaftar yaiku 200 yuta RMB .

Perusahaan minangka wakil presiden dewan direksi bahan gabungan logam & produk cabang federasi bahan bangunan china. Apa panel komposit aluminium, lembaran aluminium, produk aluminium panel komposit bergelombang. Perusahaan entuk sertifikasi sistem manajemen mutu Iso90012008, IS14001: sertifikasi sistem manajemen lingkungan 2004, sertifikasi sistem mutu produk CTC pusat produk bangunan. Sertifikasi CE lan negara liyane "sertifikasi berwibawa internasional. China - Jixiang Group wis dadi salah sawijining perusahaan terkemuka ing industri domestik, toko penjualan tekan kutha-kutha gedhe lan menengah. AlusunBond khusus ing merek dagang manca, wis diekspor menyang Rusia, Asia Tenggara, Eropa, luwih saka 50 negara lan wilayah. Minangka pelopor tren internasional bahan dekorasi, masarakat Jixiang ora puas karo prestasine saiki, bakal mbukak, kanthi seneng nampi wong-wong sing duwe pengertian ing omah lan ing luar negeri kanggo kerja sama kanggo nggawe citra klompok perusahaan anyar internasional.

成品库修图2
车间修图1

Perusahaan khusus ing produk teknologi tinggi, nutupi konstruksi, transportasi sepur, peralatan elektronik lan lapangan piring dekoratif liyane, duwe R&D, produksi, penjualan, perdagangan lan layanan; produk utama yaiku: panel komposit aluminium-plastik, panel komposit bergelombang aluminium, lembaran aluminium, lapisan warna alu foil, lsp; Jixiang duwe teknologi terkemuka, proses manufaktur sing apik banget lan riset profesional. Saiki duwe 15 kontrol otomatis kanthi lini produksi. Minangka pimpinan industri domestik, kanggo nggabungake karo pasar internasional, nggawe panel produksi panel komposit aluminium-plastik tingkat tinggi. Proyek iki ana ing posisi internasional, ngisi domestik kosong, menang rong paten penemuan nasional.Jixiang minangka perusahaan teknologi tinggi lan anyar nasional, teknologi kasebut
pusat perusahaan; Produk merek terkenal Shanghai, merek top Shanghai, lan akses menyang penghargaan apresiasi prestasi ilmiah lan teknologi nasional, kementerian prestasi ilmiah lan teknologi kanggo promosi penghargaan proyek, penghargaan proyek inovasi standar bahan bangunan industri, produk bangunan ijo nasional sertifikat lsp.

Brand Klompok

Grup China-Jixiang, wiwit cilik nganti gedhe, wiwit ringkih nganti kuwat, wiwit wiwitan nganti tumuju, mlaku kanthi cara pangembangan sing luar biasa.
1. gabungan Aluminium Pane Unit Nasional sing Partisipasi Standar
2. Unit Peserta Standar Nasional Panel Solid Aluminium
3. Compostie panel inti-inti Komponen Nasionaluma Partisipasi Standar Nasional
4. Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional
5.Jabatan Prestasi Teknologi Konstruksi Perumahan Nggawe Proyek
6.Shanghai merek terkenal
7. Merek paling ndhuwur Shanghai

Budaya klompok

Visi grup:
Kanggo dadi kelas pertama domestik, ilmu Manajemen sing kuat lan internasional sing kuat, kanthi skala kelas donya, level manajemen-operasional lan pengaruh merek lan pembangunan berkelanjutan perusahaan klompok gedhe.

office building
factory yard

Strategi merek:
Berorientasi pasar karo efisiensi minangka pusat, didhukung dening budaya maju, lan ing saindenging wates, bisnis lintas-industri, ide manajemen-ment, sistem manajemen, integrasi sumber daya, pamrih bakat kanthi standar internasionalisasi sing dhuwur, integrasi lengkap strategi merek kanggo China · Jixiang Group.

Nilai merek:
Ing klompok perusahaan gedhe, duwe tanggung jawab, njaga kepentingan inti-kustom, rasionalitas dominasi persaingan pasar, kanthi sikap praktis kanggo sumber daya, talenta, pamrih lan konsep dhewe, nggawe nilai kanggo masarakat, nggayuh impen umum.

01
02

Manajemen tim
Ing kene, minat lan prestasi pribadi bakal dihormati, kolaborasi sing akeh banget lan cara kerja sama, prestasi China. Jixiang Groupthe inti saka kohesi sing kuat. 
Advokasi kepribadian lan katrampilan kinerja, kanggo mesthekake anggota bebarengan ngrampungake target tugas, metode kerja sama lan kolaborasi bakal ngilangi kekuwatan batin sing nyata, semangat iki minangka bagean saka semangat iki minangka bagean saka budaya organisasi China · Jixiang Group, mbentuk pangertèn umum misi lan pangertèn saka gadhahanipun lan identitas.
Kanthi tumindak semangat tim, anggota tim duwe prilaku interaksi kanthi tliti, saling tulung-tinulung, nuduhake tim perawatan kanthi rasa tanggung jawab, lan nyoba kanthi sadar njaga pakumpulan kolektif tim, kanthi reputasi umum tim kasebut minangka tugas dhewe, dheweke dadi semangat tim kanggo pengembangan perusahaan sing gratis lan lengkap.

06
07

Nilai bakat
Bakat minangka inti sumber daya perusahaan, negesake pangerten, hormat, kapercayan, kohesi, budidaya sistem nilai bakat, wigati tumrap kabeh anggota kreatif lan nilai, nambah tanggung jawab saben karyawan; Pracaya yen regane tim, perusahaan lan staf tuwuh bebarengan.
.Episode kanggo nyipta lingkungan kerja sing harmonis lan sehat, nggawe saben karyawan bisa kerja seneng, sehat.
Keprihatinan tulus kanggo saben pangembangan karyawan, lan ngupayakake pangembangan calon karyawan lan mbantu karyawan tuwuh.
.Ningkatake komunikasi internal lan kerja sama staf lan saling tulung-tinulung.
. Kanggo nggawe swasana budaya klompok kanthi harmoni, mekanisme manajemen sing adil lan transparan.
.Dhukung kanthi fokus ing sikap, mbayar kinerja, mbayar kemampuan lan integritas politik, ngupayakake keunggulan pambentukan prinsip perusahaan bisnis milih lan makaryakke wong.
.Panjurung karyawan supaya maju lan berkembang, mbaka sethithik nyipta organisasi pembelajaran