R&D

Inovasi Teknologi lan Jaminan Kualitas

Saka tuku bahan mentah nganti produk setengah jadi nganti pabrik pengepakan produk, sing dilengkapi pusat pengujian kelas pertama domestik cengcengbaguan, mungkasi produk sing ora kualifikasi menyang pasar, kanggo njamin produk Jixiang "cacat nol". lest center duwe fungsi ing deteksi, riset lan pangembangan kanggo macem-macem produk perusahaan. Dilengkapi karo meter gloss mirror, tester hardness goresan pensil, tampilan digital uji coba mesin elektronik, kothak warna visual, keseimbangan analitis, tester konflik film cat, resistensi kanggo lap pelarut, tester adhesi, ruang tes penuaan sing dipercepat, ruang uji korosi semprotan uyah lan mesin peralatan liyane.

laboratory-02
laboratory-01

Kantor kita

Lingkungan kantor sing elegan lan nyaman, nyedhiyakake basis perangkat keras sing apik kanggo tim Jixiang, dadi pelanggan global sing luwih apik ,; Akeh keputusan lan prentah penting kanggo kabeh proses produksi lan manajemen, ngawasi, evaluasi ditindakake ing kene. Ing perjalanan Grup China-Jixiang menyang jagad, ing kene minangka papan dununge kawicaksanan lan benteng merek. We
ing kene seneng banget pelanggan global kanggo ngunjungi, survey, lan ngupayakake pembangunan, nggawe masa depan.