Veneer aluminium hiperbola

Katrangan singkat:

Veneer aluminium hiperbola duwe efek tampilan sing apik, bisa nggawe bangunan khusus, lan bisa dirancang lan diproses miturut macem-macem syarat pelanggan kanggo memenuhi persyaratan konstruksi khusus saka partai konstruksi. Veneer aluminium lengkungan dobel nggunakake struktur internal anti banyu lan panyegelan, supaya bisa njamin kinerja anti banyu sing apik banget. Sampeyan uga bisa digunakake ing permukaan veneer aluminium hiperbola Semprotake macem-macem warna cat kanggo nambah efek visual. Produksi veneer aluminium hiperbola luwih angel, lan syarat akurasi mesin lan persyaratan operasi para pekerja teknis cukup dhuwur, mula veneer aluminium hiperbola nduweni konten teknis sing kuat.


Detail Produk

Tag Produk

Veneer aluminium hiperbola

Ringkesan produk:
Veneer aluminium hiperbola duwe efek tampilan sing apik, bisa nggawe bangunan khusus, lan bisa dirancang lan diproses miturut macem-macem syarat pelanggan kanggo memenuhi persyaratan konstruksi khusus saka partai konstruksi. Veneer aluminium lengkungan dobel nggunakake struktur internal anti banyu lan panyegelan, supaya bisa njamin kinerja anti banyu sing apik banget. Sampeyan uga bisa digunakake ing permukaan veneer aluminium hiperbola Semprotake macem-macem warna cat kanggo nambah efek visual. Produksi veneer aluminium hiperbola luwih angel, lan syarat akurasi mesin lan persyaratan operasi para pekerja teknis cukup dhuwur, mula veneer aluminium hiperbola nduweni konten teknis sing kuat. Nduweni karakteristik bobot entheng, kaku banget, kekuatan dhuwur, tahan geni lan tahan lembab, instalasi lan pangopènan sing trep, lan umure dawa.
Bentuk busur unik kanggo bangunan permukaan sing mlengkung ing endi veneer aluminium konvensional ora ana gunane. Amarga garis dekorasi tembok eksterior diwiwiti saka tembok nganti desain sawetara lengkungan busur, nyoroti swasana seni sing fleksibel lan bisa diganti.

Fitur produk:
1. Wangun unik, nuduhake kaendahan lumahing sudhut mlengkung;
2. Kandel, bentuk lan lapisan permukaan bisa disesuaikan;
3. Werna, gandum kayu lan gandum watu kasedhiya akeh, lan efek dekorasie apik;
4. Reresik awak dhewe, ora gampang rereged, gampang diresiki lan dirawat, kurang larang regane;
5. Desain struktur sing manusiawi, ngemot lan mbongkar sing gampang, gampang dipasang lan dibangun;
6. Kualitas luar biasa, awet, umur panjang, performa larang;
7. Lapisan njaba yaiku seragam, nggilap, tahan nyandhang lan tahan gores, lan ora gampang luntur;
8. Bisa didaur ulang lan didaur ulang, sing migunani kanggo nglindhungi lingkungan.

Aplikasi:
Iki digunakake ing rumah sakit, kereta bawah tanah, stasiun, bandara, museum, aula konferensi, lobi hotel mewah, lsp;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: