Plat plastik aluminium fluorokarbon warna-warni

Katrangan singkat:

Lampu panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (bunglon) asale saka bentuk alami lan alus sing dicampur. Jeneng kasebut amarga warna sing bisa diganti. Lumahing produk bisa nyedhiyakake macem-macem efek pearlescent sing apik lan warna kanthi owah-owahan sumber cahya lan sudut pandang. Cocog banget kanggo dekorasi ruangan lan ruangan, rantai komersial, iklan pameran, toko 4S mobil lan dekorasi lan tampilan liyane ing papan umum.


Detail Produk

Tag Produk

Plat plastik aluminium fluorokarbon warna-warni

Ringkesan produk:
Lampu panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (bunglon) asale saka bentuk alami lan alus sing dicampur. Jeneng kasebut amarga warna sing bisa diganti. Lumahing produk bisa nyedhiyakake macem-macem efek pearlescent sing apik lan warna kanthi owah-owahan sumber cahya lan sudut pandang. Cocog banget kanggo dekorasi ruangan lan ruangan, rantai komersial, iklan pameran, toko 4S mobil lan dekorasi lan tampilan liyane ing papan umum.
Lapisan permukaan piring plastik-plastik warna-warni nggunakake or 70% fluorokarbon telung bahan lapisan minangka bahan dhasar, lan nambahake Pearlescent Mica lan bahan anyar liyane. Werna apik lan alus kaya logam. Panganggone nggunakake interaksi refleksi, pembiasan, difraksi lan panyerapan antarane cahya lan materi kanggo mbentuk warna alam sing endah, saengga bisa nggawe koyo estetis visual saka permukaan sing ngambang.

Fitur produk:
1. Werna permukaan diganti kanthi owah-owahan sumber cahya lan sudut pandang;
2. Gloss permukaan dhuwur, luwih saka 85%;

Bidang aplikasi:
Cocog kanggo dekorasi ruangan lan ruangan ing papan umum, rantai komersial, iklan pameran, toko 4S mobil, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: