panel padhet aluminium

  • Hyperbolic aluminum veneer

    Veneer aluminium hiperbola

    Veneer aluminium hiperbola duwe efek tampilan sing apik, bisa nggawe bangunan khusus, lan bisa dirancang lan diproses miturut macem-macem syarat pelanggan kanggo memenuhi persyaratan konstruksi khusus saka partai konstruksi. Veneer aluminium lengkungan dobel nggunakake struktur internal anti banyu lan panyegelan, supaya bisa njamin kinerja anti banyu sing apik banget. Sampeyan uga bisa digunakake ing permukaan veneer aluminium hiperbola Semprotake macem-macem warna cat kanggo nambah efek visual. Produksi veneer aluminium hiperbola luwih angel, lan syarat akurasi mesin lan persyaratan operasi para pekerja teknis cukup dhuwur, mula veneer aluminium hiperbola nduweni konten teknis sing kuat.
  • 4D imitation wood grain aluminum veneer

    Veneer aluminium gandum kayu tiruan 4D

    Veneer aluminium gandum kayu tiruan 4D digawe saka piring aluminium paduan kekuatan tinggi, dilapisi bahan dekoratif pola internasional sing maju. Pola kasebut kelas dhuwur lan apik banget, warna lan tekstur kasebut nyata, pola kasebut tetep lan tahan aus, lan ora ngemot pelepasan gas formaldehida, ora beracun lan mbebayani, mula sampeyan ora prelu kuwatir. ambune ambune lan awak disebabake cat lan lem sawise dekorasi. Iki minangka pilihan pertama kanggo dekorasi bangunan kelas dhuwur.
  • Aluminum Sheet Product

    Produk Lembar Aluminium

    Werna sing akeh bisa memenuhi persyaratan warna modern kanggo bangunan. Kanthi nutupi PVDF, warna kasebut stabil tanpa luntur,. Kemampuan anti-Uv sing apik lan anti-tuwa nggawe kerusakan jangka panjang saka uv, Angin, udan asam lan gas sampah . Kajaba iku, lapisan PVDF angel ditrapake kanggo kontaminasi, saengga bisa tetep resik nganti suwe lan gampang dijaga. Bobot awake dhewe, kekuatan dhuwur, kemampuan anti-windpressure sing dhuwur. Kanthi struktur instalasi sing gampang lan bisa dirancang kanggo macem-macem bentuk kayata sudhut mlengkung, multi-lipat. Efek dekorasi apik banget.
  • Perforated aluminum veneer

    Veneer aluminium berlubang

    Veneer aluminium berlubang minangka produk olahan aluminium veneer. Mesin doyo kontrol numerik otomatis sing diimpor saka Jerman bisa kanthi gampang nyadari pangolahan macem-macem bentuk bolongan komplek veneer aluminium, memenuhi persyaratan pelanggan kanggo macem-macem bentuk bolongan, diameter bolongan sing ora teratur lan bolongan pangowahan bertahap saka veneer aluminium, ing wektu sing padha, njamin akurasi pamrosesan doyo, memenuhi standar desain arsitektur sing paling dhuwur, lan kanthi lengkap ngandhakake ide desain arsitektur sing inovatif.