Babagan Perusahaan

20 taun fokus ing produksi lan adol ubin lantai

China-Jixiang Group duwe Jixiang Group minangka perusahaan induk, Shanghai Jixiang Aluminium Plastics Co., Ltd., Shanghai Jixiang Industry co., Ltd.Jixiang Aluminium Industry (Changxing) Co.Ltd. Lan liya-liyane minangka anak perusahaan sing diduweni kabeh. Enem iki perusahaan sing dununge ing taman industri tingkat tinggi songong Shanghai lan zhejiang changxing. Total area luwih saka 120.000 meter persegi, area konstruksi luwih saka 100.000 meter persegi, yaiku klompok perusahaan lintas-industri regional, total modal terdaftar yaiku 200 yuta RMB .

  • about us
  • about us
  • about us