panel komposit aluminium

  • Colorful fluorocarbon aluminum plastic plate

    Plat plastik aluminium fluorokarbon warna-warni

    Lampu panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (bunglon) asale saka bentuk alami lan alus sing dicampur. Jeneng kasebut amarga warna sing bisa diganti. Lumahing produk bisa nyedhiyakake macem-macem efek pearlescent sing apik lan warna kanthi owah-owahan sumber cahya lan sudut pandang. Cocog banget kanggo dekorasi ruangan lan ruangan, rantai komersial, iklan pameran, toko 4S mobil lan dekorasi lan tampilan liyane ing papan umum.
  • Nano self cleaning aluminum plastic plate

    Nano ngresiki piring plastik aluminium

    Kanthi basis kinerja bathi panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, teknologi lapisan nano teknologi tinggi digunakake kanggo ngoptimalake indeks kinerja kayata polusi lan reresik awake dhewe. Cocog kanggo dekorasi tembok tirai kanthi syarat sing apik kanggo ngresiki permukaan papan lan bisa suwe-suwe tetep indah.

  • Fireproof aluminum plastic plate

    Piring plastik aluminium sing tahan api

    Plat plastik aluminium tahan api minangka jinis bahan tahan api kelas tinggi kanggo dekorasi tembok. Iki minangka jinis bahan komposit plastik logam anyar, sing kasusun saka piring aluminium sing dilapisi lan bahan inti plastik polietilen modifikasi tahan api khusus kanthi meksa panas karo film perekat polimer (utawa adhesif panas). Amarga penampilan sing apik, mode sing apik, perlindungan geni lan perlindungan lingkungan, konstruksi sing trep lan kaluwihan liyane, dianggep bahan dekoratif bermutu tinggi anyar kanggo dekorasi tembok tirai modern duwe masa depan sing cerah.
  • Art facing aluminum plastic plate

    Art madhep piring plastik aluminium

    Panel plastik-plastik sing adhep seni duwe ciri bobot entheng, plastisitas sing kuat, keragaman warna, sifat fisik sing luar biasa, tahan cuaca, perawatan gampang, lan liya-liyane. Kinerja permukaan papan sing apik lan pilihan warna sing mewah bisa nyengkuyung kebutuhan kreatif para desainer kanthi maksimal, supaya bisa ngetrapake ide sing apik dhewe kanthi cara sing paling apik.
  • Antibacterial and antistatic aluminum plastic plate

    Plat plastik aluminium anti-bakteri lan antistatik

    Plat plastik aluminium anti-bakteri lan antistatik kalebu piring plastik aluminium khusus. Lapisan anti-statis ing permukaan nggabungake kaendahan, perlindungan antibakteri lan lingkungan, sing kanthi efektif bisa nyegah bledug, rereget lan antibakteri, lan ngatasi macem-macem masalah sing disebabake listrik listrik statis. Cocog kanggo bahan dekorasi panelitian ilmiah lan unit produksi kayata obat, elektronik, panganan lan kosmetik.
  • Aluminum-plastic Composite Panel

    Panel Komposit Aluminium-plastik

    Panel Komposit Aluminium cendhak minangka ACP. Sawijining permukaan digawe saka lembaran aluminium sing lumahing diproses lan dipanggang dilapisi cat. Jinis bahan anyar kanthi nggabungake lembaran aluminium kanthi inti polietilen sawise proses teknis seri. Amarga ACP dikomposisi dening rong macem materi (logam lan non-logam), tetep dadi ciri khas utama (aluminium logam lan poliethelin non-logam) lan ngatasi kekurangan bahan asli, mula entuk performa material sing apik banget, kayata dekorasi mewah lan endah, warna-warni; uv-proof, teyeng-bukti, dampak-bukti, tahan geni, tahan lembab, tahan swara, tahan panas,
    erthquake-proof; entheng lan gampang diolah, gampang dikirim lan gampang dipasang. Pagelaran kasebut ndadekake ACP dadi masa depan panggunaan sing apik.