Piring plastik aluminium sing tahan api

Katrangan singkat:

Plat plastik aluminium tahan api minangka jinis bahan tahan api kelas tinggi kanggo dekorasi tembok. Iki minangka jinis bahan komposit plastik logam anyar, sing kasusun saka piring aluminium sing dilapisi lan bahan inti plastik polietilen modifikasi tahan api khusus kanthi meksa panas karo film perekat polimer (utawa adhesif panas). Amarga penampilan sing apik, mode sing apik, perlindungan geni lan perlindungan lingkungan, konstruksi sing trep lan kaluwihan liyane, dianggep bahan dekoratif bermutu tinggi anyar kanggo dekorasi tembok tirai modern duwe masa depan sing cerah.


Detail Produk

Tag Produk

Piring plastik aluminium sing tahan api

Ringkesan produk:
Plat plastik aluminium tahan api minangka jinis bahan tahan api kelas tinggi kanggo dekorasi tembok. Iki minangka jinis bahan komposit plastik logam anyar, sing kasusun saka piring aluminium sing dilapisi lan bahan inti plastik polietilen modifikasi tahan api khusus kanthi meksa panas karo film perekat polimer (utawa adhesif panas). Amarga penampilan sing apik, mode sing apik, perlindungan geni lan perlindungan lingkungan, konstruksi sing trep lan kaluwihan liyane, dianggep bahan dekoratif bermutu tinggi anyar kanggo dekorasi tembok tirai modern duwe masa depan sing cerah.

Fitur kinerja produk sing luar biasa:
1. Nduwe resistensi geni lan tahan api banget, lan bisa terus ngliwati standar wajib nasional GB8624 "metode klasifikasi kanggo kinerja pembakaran bahan bangunan", lan kinerja pembakarane ora luwih murah tinimbang level B1;
2. Kekuwatan kulit sing unggul lan sifat mekanik sing apik, memenuhi syarat internasional piring komposit plastik aluminium GB / t17748;
3. Proses bahan inti duwe adaptasi sing kuat, meh ora ngganti kahanan proses ekstrusi saka piring plastik-plastik biasa, sing bisa memenuhi persyaratan rute teknis proses manufaktur piring plastik-plastik sing beda ing omah lan ing luar negeri;
4. Bahan inti duwe properti penuaan oksigen termal sing apik lan bisa tahan suhu dhuwur lan sithik - 40 ℃ - + 80 ℃ sajrone 20 siklus tanpa owah-owahan;
5. Retardant semangat sing ana ing bahan inti duwe stabilitas sing apik, ora ana migrasi lan udan, lan tahan cuaca sing apik, sing bisa ngrampungake cacat retardan api halogen biasa sing ora tahan karo sinar ultraviolet, mula cocog banget kanggo njero ruangan ruangan lan ruangan dekorasi arsitektur;
6. Bahan inti produk yaiku putih utawa abu-abu putih, lan bisa diatur dadi warna liyane;
7. Bahan inti yaiku tahan api sing ramah lingkungan lan bahan sing resik, bebas asap halogen lan asap asap. Sampeyan angel banget diobong. Volume kumelun sithik banget nalika kobong, lan ora ana gas korosif lan asap ireng. Bebas polusi lan nyukupi persyaratan negara kanggo bahan bangunan ijo lan perlindungan lingkungan.

Bidang aplikasi:
Cocog kanggo tembok langsir lan dekorasi njero ruangan lan ruangan kanthi syarat perlindungan geni sing dhuwur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: