Veneer aluminium berlubang

Katrangan singkat:

Veneer aluminium berlubang minangka produk olahan aluminium veneer. Mesin doyo kontrol numerik otomatis sing diimpor saka Jerman bisa kanthi gampang nyadari pangolahan macem-macem bentuk bolongan komplek veneer aluminium, memenuhi persyaratan pelanggan kanggo macem-macem bentuk bolongan, diameter bolongan sing ora teratur lan bolongan pangowahan bertahap saka veneer aluminium, ing wektu sing padha, njamin akurasi pamrosesan doyo, memenuhi standar desain arsitektur sing paling dhuwur, lan kanthi lengkap ngandhakake ide desain arsitektur sing inovatif.


Detail Produk

Tag Produk

Veneer aluminium berlubang

Ringkesan produk:
Veneer aluminium berlubang minangka produk olahan aluminium veneer. Mesin doyo kontrol numerik otomatis sing diimpor saka Jerman bisa kanthi gampang nyadari pangolahan macem-macem bentuk bolongan komplek veneer aluminium, memenuhi persyaratan pelanggan kanggo macem-macem bentuk bolongan, diameter bolongan sing ora teratur lan bolongan pangowahan bertahap saka veneer aluminium, ing wektu sing padha, njamin akurasi pamrosesan doyo, memenuhi standar desain arsitektur sing paling dhuwur, lan kanthi lengkap ngandhakake ide desain arsitektur sing inovatif.
Punching aluminium veneer utamane nggunakake piring paduan aluminium kanthi kekuatan dhuwur minangka bahan dasar. Kekandelane antara 2 mm lan 4 mm. Ukuran lan spesifikasi doyo veneer aluminium iku elastis, lan ana macem-macem jinis sing bisa dipilih. Veneer aluminium punching berkualitas tinggi bakal ditambahake karo tulang rusuk penguat ing mburi nalika ngolah, supaya veneer aluminium sing doyo bisa ngatasi stres sekitar nalika nggawa akeh tata letak vertikal, nguatake kapasitas bantalan lan stabilitas veneer aluminium, lan ngiyatake kekuwatan lan kekandelan veneer aluminium. Iki nyedhiyakake pilihan materi sing apik kanggo para desainer ing aplikasi bahan veneer aluminium.

Fitur produk:
1. Bisa disesuaikan miturut panjaluk kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Ukuran standar maksimal yaiku 1500mm * 4000mm
2. Macem-macem: Desain warna, pass, tingkat doyo lsp.
3. Cat fluorokarbon tahan korosi, tahan UV lan tahan warna.
5. Instalasi lan konstruksi sing gampang, nyuda biaya instalasi lan perawatan.
6. Bahan paduan aluminium bisa didaur ulang lan digunakake maneh, yaiku perlindungan ijo lan lingkungan.
7. Jaminan kualitas, awet.

Aplikasi:
Veneer aluminium berlubang bisa nyukupi kabutuhan macem-macem fungsi, lan digunakake ing tembok njaba, plafon, tembok interior lan liya-liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: