Nano ngresiki piring plastik aluminium

Katrangan singkat:

Kanthi basis kinerja bathi panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, teknologi lapisan nano teknologi tinggi digunakake kanggo ngoptimalake indeks kinerja kayata polusi lan reresik awake dhewe. Cocog kanggo dekorasi tembok tirai kanthi syarat sing apik kanggo ngresiki permukaan papan lan bisa suwe-suwe tetep indah.


Detail Produk

Tag Produk

Nano ngresiki piring plastik aluminium

Ringkesan produk:
Kanthi basis kinerja bathi panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, teknologi lapisan nano teknologi tinggi digunakake kanggo ngoptimalake indeks kinerja kayata polusi lan reresik awake dhewe. Cocog kanggo dekorasi tembok tirai kanthi syarat sing apik kanggo ngresiki permukaan papan lan bisa suwe-suwe tetep indah.
Lumahing lapisan pelat plastik aluminium fluorokarbon nano duwe fungsi reresik awak sing apik banget. Umume, panel tembok tirai plastik plastik bakal reget amarga bledug lan udan sawise digunakake sajrone sawetara wektu, utamane segel silikon kanthi jaminan kualitas sing ora ketat sing digunakake ing sawetara proyek, sawise rendhem banyu udan suwene, akeh banget reregetan ireng metu saka sendhi, sing ora mung nambah wektu reresik, nanging uga mengaruhi tampilan tembok kanthi serius. Amarga ketegangan lapisan ngisor sing kurang, noda angel ditrapake. Sapérangan rereget bisa dicopot sawise dicuci nganggo banyu udan, sing bisa ngasilake efek reresik dhewe. Bisa ngirit akeh biaya reresik lan perawatan kanggo pamilik.

Fitur produk:
1. Mupangat ngirit banyu: ngresiki tembok ngirit akeh sumber banyu;
2. Mupangat ngirit daya sing gedhe: lapisan TiO2 saka lapisan lingkungan sing ngresiki awake OKer nano lan sinar ultraviolet sinar srengenge ora mung nyuda polusi cahya, nanging uga mblokir 15% saka total energi srengenge saka kamar, lan nyuda panggunaan listrik, gawe adhem lan kepenak.
3. Pemurnian udara: Lapisan reresik awake 10000 meter persegi padha karo efek pemurnian udara saka 200 wit poplar. Nano-TiO2 ora mung bisa decompose polutan anorganik, nanging uga duwe kapasitas antibakteri lan bakterisida sing kuat, sing bisa nduwe pengaruh sing apik kanggo pemurnian udara regional lan ningkatake kualitas lingkungan atmosfer.
4. Nyuda tuwa lan luntur saka landasan warna: Lapisan reresik awake OKer nano-TiO2 ngalangi tumindak langsung sinar ultraviolet ing landasan, kanthi efektif nyuda pigmen warna kayata tembok tirai lan papan reklame ing srengenge, lan ora suwe saya suwe saya suwe, saengga bisa ngasilake efek sing suwe amarga sumunar lan urip.

Bidang aplikasi:
Umume digunakake ing tembok tirai bangunan kelas dhuwur, hotel bintang, pusat pameran, bandara, pompa bensin lan papan liyane kanthi sarat polusi udara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: