Veneer aluminium gandum kayu tiruan 4D

Katrangan singkat:

Veneer aluminium gandum kayu tiruan 4D digawe saka piring aluminium paduan kekuatan tinggi, dilapisi bahan dekoratif pola internasional sing maju. Pola kasebut kelas dhuwur lan apik banget, warna lan tekstur kasebut nyata, pola kasebut tetep lan tahan aus, lan ora ngemot pelepasan gas formaldehida, ora beracun lan mbebayani, mula sampeyan ora prelu kuwatir. ambune ambune lan awak disebabake cat lan lem sawise dekorasi. Iki minangka pilihan pertama kanggo dekorasi bangunan kelas dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Veneer aluminium gandum kayu tiruan 4D

Ringkesan produk:
Veneer aluminium gandum kayu tiruan 4D digawe saka piring aluminium paduan kekuatan tinggi, dilapisi bahan dekoratif pola anyar internasional. Desainé kelas dhuwur lan apik banget, warna lan teksturé nyata kaya pola hidup, pola tahan lan tahan aus, lan ora ngemot pelepasan gas formaldehida, ora beracun lan mbebayani, mula ora prelu kuwatir bab ambu lan cilaka awak amarga cat lan lem sawise dekorasi. Iki minangka pilihan pertama kanggo dekorasi bangunan kelas dhuwur.
Werna biji-bijian kayu nyoroti konsep perlindungan ijo lan lingkungan, nggambarake gaya arsitektur bermutu tinggi lan mewah, ngatasi tekanan masarakat kutha sawise kerja, lan nggawe masarakat krasa ana ing alam kasebut.
Vineer aluminium gandum kayu tiruan ringan, bobot atose, tahan lama, tahan lembab lan tahan banyu, kanthi plastisitas dhuwur. Bisa digunakake kanggo desain dekorasi ing macem-macem panggonan, lan wis dadi favorit anyar para desainer.

Fitur venir aluminium gandum kayu tiruan:
Wujude apik banget, pola gabah kayu iku akeh, efek kasebut bisa urip
Lapisan fluorokarbon seragam, tegas lan tahan aus
Bentuk lan kekandelan bisa disesuaikan kanggo memenuhi syarat konstruksi sing beda
Jaminan kualitas lan daya tahan
Instalasi lan pangopènan sing gampang, ngirit biaya konstruksi
Perlindhungan lingkungan, didaur ulang

Aplikasi:
1. Bangunan tembok eksterior, kolom balok, balkon
2. Aula tunggu, bangunan mobil lsp
3. Aula konferensi, omah opera
4. Stadion
5. Aula resepsi lsp


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: