Warta

  • Papan komposit inti bergelombang aluminium kudu duwe kemampuan ngirit sumber daya lan nyuda biaya

    Papan komposit inti bergelombang aluminium kudu duwe kemampuan ngirit sumber daya lan nyuda biaya. Umume, rong lapisan lan siji pangatusan (rong lapisan lan loro pangatusan) utawa masalah kualitas, kayata pinggiran sing serius, pusat sing longgar ing tengah, lapisan sing ilang, ...
    Waca liyane
  • Koleksi kawruh papan komposit plastik aluminium

    Panel plastik aluminium (uga dikenal minangka papan komposit plastik aluminium) kasusun saka bahan multi-lapisan. Lapisan ndhuwur lan ngisor yaiku lempeng paduan aluminium kemurnian tinggi, lan sisih tengah yaiku papan inti poliethelin kerapatan rendah (PE) non-beracun. Film protèktif dipasang ing sisih ngarep. Kanggo outdo ...
    Waca liyane
  • Pengantar ringkes piring plastik aluminium

    Plat plastik aluminium minangka cekakan saka plat komposit plastik aluminium. Produk kasebut minangka piring komposit telung lapis kanthi plastik minangka lapisan inti lan bahan aluminium ing loro-lorone. Lapisan utawa film hiasan lan pelindung ditutupi ing permukaan produk minangka surfa dekorasi ...
    Waca liyane