Plat plastik aluminium anti-bakteri lan antistatik

Katrangan singkat:

Plat plastik aluminium anti-bakteri lan antistatik kalebu piring plastik aluminium khusus. Lapisan anti-statis ing permukaan nggabungake kaendahan, perlindungan antibakteri lan lingkungan, sing kanthi efektif bisa nyegah bledug, rereget lan antibakteri, lan ngatasi macem-macem masalah sing disebabake listrik listrik statis. Cocog kanggo bahan dekorasi panelitian ilmiah lan unit produksi kayata obat, elektronik, panganan lan kosmetik.


Detail Produk

Tag Produk

Plat plastik aluminium anti-bakteri lan antistatik

Ringkesan produk
Plat plastik aluminium anti-bakteri lan antistatik kalebu piring plastik aluminium khusus. Lapisan anti-statis ing permukaan nggabungake kaendahan, perlindungan antibakteri lan lingkungan, sing kanthi efektif bisa nyegah bledug, rereget lan antibakteri, lan ngatasi macem-macem masalah sing disebabake listrik listrik statis. Cocog kanggo bahan dekorasi panelitian ilmiah lan unit produksi kayata obat, elektronik, panganan lan kosmetik.

Fitur produk:
Plat komposit aluminium anti statis ora bisa ngetrapake permukaan listrik statis (bledug), nggawe lingkungan aman (resik).

Bidang aplikasi:
Amarga kinerja lapisan lapisan antistatik, piring plastik plastik antistatik cocog kanggo dekorasi interior industri kanthi syarat khusus kanggo tahan debu, antifouling, antibakteri lan antistatik.
Nyingkiri kontaminasi bakteri
Situs riset farmasi, situs riset biologis, papan medis, situs rumah sakit, situs pangolahan panganan, pabrik kimia, pabrik kosmetik, pabrik produk perawatan kesehatan
Tahan debu lan antifouling
Kamar server, lokakarya papan sirkuit, semikonduktor lan chip silikon lan situs produksi elektronik liyane, pabrikan perangkat keras komputer, pabrikan peralatan aerospace, produksi lan panggunaan mikroelektronika, produksi lan panggunaan fotografi, pabrik kimia, situs industri nuklir


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: